Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η σημερινή παράσταση με το Γιώργο Βολίκα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω κακών καιρικών συνθηκών….

 

 

 

 

 

Σε συνδιοργάνωση με τη BelleArteLamia

 

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας, στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Οίτης, θα παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Γένεσις» (που έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Γερμανία Αρμενία,Τσεχία, Αίγυπτο, Κύπρο, Αυστραλία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς επίσης και νέες του συνθέσεις.

 

Λίγα λόγια για τον Γ.Βολίκα:

Ο Γιώργος Βολίκας γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1991 και είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος «Γένεσις» έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Γερμανία και Αρμενία, περιλαμβάνοντας δέκα οργανικές του συνθέσεις.

Πρωταγωνιστικό  ρόλο στην μουσική του, έχει η μελωδία και το πιάνο !

Οι συνθέσεις του, έχουν μεταδοθεί από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής, Αυστραλίας, Καναδά και Ευρώπης, ενώ επιπρόσθετα οι εφημερίδες «Εθνικός Κήρυξ» στην Νέα Υόρκη, «TheMontrealGreekTimes» στο Μόντρεαλ ,«Ο Κόσμος» στο Σύδνεϋ και η «ChinaGreeceTimes» (Ελληνο-Κινεζική εφημερίδα),  έχουν αναφερθεί  στο καλλιτεχνικό έργο του συνθέτη.

Έχει παρουσιάσει ζωντανά τις συνθέσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Φεστιβάλ «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι», στο AegeanArtsInternationalFestival Κρήτης, στο PorosArtsFestival, ενώ επιπλέον έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για την Επίσημη Διαφημιστική Καμπάνια του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης-Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».

«Πιστεύω» του είναι πως «δεν επιλέγει ο δημιουργός την στιγμή της έμπνευσης, αλλά η έμπνευση είναι αυτή που επιλέγει το πότε και αν θα έρθει στο δημιουργό».

Επίσημη Ιστοσελίδα: giorgosvolikas.gr

 

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε απόσπασμα από εμφάνιση του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Βολίκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:

 

Ώρα έναρξης 21.30

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες: 2231043333