Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μία πραγματικά σπάνια συνάντηση για τον χώρο του ελληνικού Hip Hop.

Ένας από τους κορυφαίους και δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της σκηνής, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, συναντιέται με την ζωντανή ιστορία της και ένα από τα σημαντικότερα σχήματά της, τους RAZASTARR. Μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και RAZASTARR συναντιούνται σε ένα μοναδικό Live, στο Stage του Τόπου Τεχνών «Χώρα»

 

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

Ο Παναγιώτης Κυριακού, κατά κόσμον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, είναι μέλος των Ψυχόδραμα 07 και ιδρυτής της Bashment Records.

Ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και στην πάροδο αυτών των ετών, έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ηχογράφησης και συναυλιών με πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας Hip-Hop σκηνής. Με 4 δίσκους και 8 Singles στο ενεργητικό του, δημιουργεί το αδιαχώρητο σε όλες του τις ζωντανές εμφανίσεις, ενώ τα κομμάτια του στο κανάλι του στο YouTube κοντεύουν τα 20 εκατομμύρια θεάσεις.

 

Razastarr

Οι Razastarr ιδρύθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλα), συγκαταλέγονται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Terror X Crew, Ημισκούμπρια,  και μέχρι και σήμερα θεωρούνται θεμέλιος λίθος της ελληνικής Hip Hop σκηνής.

Τον Οκτώβριο του 2016 έκαναν την μεγάλη τους επιστροφή στην δισκογραφία, κυκλοφορώντας το LP «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

 

Τιμές εισιτηρίων: 

Προπώληση: 10€

Ταμείο: 12€

 

Προπώληση εισιτηρίων : SEVEN spots ( Πλ. Λαού 2, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ ) και ηλεκτρονικά στο TicketPro

 

 

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση με το λεωφορείο της «Χώρας» για τη συναυλία των ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και RAZASTARR,δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στο 2231043333 μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 2μ.μ.