Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παίζουμε και τραγουδάμε παρέα με το Ωδείο “Τέχνης Έργον”

  • Εργαστήρι Μουσικοκινητικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας από την μουσικοπαιδαγωγό του Ωδείου “Τέχνης Έργον”, Γεράκη Ελένη.

Μήπως στα παιδιά σας βλέπετε έναν μικρό μουσικό; Μήπως στο άκουσμα μιας μελωδίας τα πάντα γύρω τους μετατρέπονται σε «μουσικά όργανα»; Ελάτε να το ανακαλύψετε μαζί με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, στο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 3,5 – 6 χρονών…Τα οφέλη…πολλά!!!

Μέσω της Μουσικοκινητικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας η αίσθηση του ρυθμού ενισχύεται από τον πειραματισμό με ρυθμικά μοτίβα & την χρήση κρουστών οργάνων. Η κινητικότητα των παιδιών διοχετεύεται σε μουσικά παιχνίδια που ενισχύουν το ρυθμικό έλεγχο &  η διδασκαλία έχει το χαρακτήρα μουσικού συνόλου όπου συμμετέχει ενεργά το κάθε παιδί. Έτσι προάγεται η επικοινωνία & αναπτύσσεται η κοινωνικότητα των μικρών μαθητών ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται η αγάπη τους για τη Μουσική.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων – Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις  στα τηλέφωνα: 6998 492 611 & 22310 52288

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης : 6.30 μμ


 

  • Παιδικές Φωνές … Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες

Η παιδική χορωδία “Opus Arte” και τα μουσικά σύνολα του Ωδείου “Τέχνης Έργον” σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε μαζί..!!!

Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.