Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Η τέχνη του video clip”. Από τον CULTradio. Στο πλαίσιο της Belle Arte Lamia

Το θέμα δεν είναι (πλέον) ότι σωρός εικόνων κινείται στους ρυθμούς του ήχου, αλλά ότι (πλέον φαίνεται να) μπορεί να χαρακτηριστεί και Τέχνη. Η Τέχνη έχει βρει πολλές εναλλακτικές διεξόδους και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι πολλά από τα video clips που συνοδεύουν τις μουσικές στον alternative ήχο πλησιάζουν επάξια πολύ κοντά στον χαρακτηρισμό «έργο τέχνης», που ούτως ή άλλως αποτελούν τα ηχητικά του μέρη!

Οι παραγωγοί του CULTradio παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε ένα ευρωπαϊκό φεστιβάλ, όπως είναι το Φεστιβάλ Οίτης, την «τέχνη» του video clip! Εικόνες που θα ζήλευαν ζωγράφοι, ποιητές, λογοτέχνες! Κίνηση που από πίσω της κρύβονται καταξιωμένοι χορογράφοι! Φωτισμός και χρώμα σε μια σύνθεση εικόνων που δεν στερείται την αίσθηση της δημιουργίας! Αυτό άλλωστε δεν υπηρετεί η Τέχνη;

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Απολαύστε στη σελίδα της belleartelamia.gr 45 video clips που δημιουργήθηκαν την τελευταία τριετία, σε μια εποχή που κανείς δεν βλέπει video clip αλλά στην οποία κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να «ντύσουν» τα τραγούδια τους με….τέχνη!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Belle Arte Lamia στο http://belleartelamia.gr/


Είσοδος Ελεύθερη