Φόρτωση Εκδηλώσεις

Σε συνδιοργάνωση με τη  BelleArteLamia

Το 16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), ο μακροβιότερος θεσμός για τη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα στην Ελλάδα (est. 2005), εξελίσσεται και γίνεται και ONLINE.

H επόμενη μέρα είναι εδώ, το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας,  Athens Digital Arts Festival, αποφάσισε πως η 16η διοργάνωση του με τίτλο Technotribalism θα παρουσιαστεί και online. Μία αμιγώς διαδικτυακή διοργάνωση η πρώτη στην Ελλάδα, με τίτλο  ADAF ONLINE | Technotribalism,  θα λάβει χώρα από τις αρχές Ιουλίου έως και τον Σεπτέμβριο και θα είναι προσβάσιμη σε όλους μέσω διαδικτύου.

 

Με την θεματική του Φεστιβάλ “Technotribalism”, πιο επίκαιρη από ποτέ στην περίσταση του κορονοϊού, όπου κάθε βιομετρικό και κάθε επιστημονικό δεδομένο έχει ζωτική σημασία, και κάθε ψηφιακό αποτύπωμα ικανοποιεί την πείνα της κοινωνικής απόστασης, το Φεστιβάλ θέλει να προάγει τη συλλογικότητα και την ανοικτότητα προς τη γνώση, την τέχνη και την επιστήμη ως ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να στήσουμε το νέο μας κόσμο.

 

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες…