Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δηλώστε συμμετοχή για …..ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι!

Το νέο συναρπαστικό ανθρώπινο ποδοσφαιράκι που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους είναι εδώ! Το Ball in The Box είναι το γνωστό σε όλους ξύλινο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη διάσταση και με παίκτες πραγματικούς ανθρώπους στη θέση των μικρών ξύλινων παικτών. Τώρα το παιχνίδι στήνεται στη «Χώρα»!

Το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ  και την Κυριακή 17 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ στήνουμε το ανθρώπινο ποδοσφαιράκι του Ball in Τhe Box και ξεκινάμε αγώνες!

Ομάδες των 6 ατόμων ανά 20 λεπτά αλλάζουν θέση. Επίσης ανά 20 λεπτά,κάποια μέλη ξεχωριστά, μπορούν να αποχωρούν  και να αναπληρώνεται η θέση τους από κάποια άλλα.

Στο Ball in The Box μπορούν να λάβουν μέρος ολοκληρωμένες ομάδες των 6 ατόμων ή μεμονωμένα άτομα και να σχηματίσουν ομάδα εκείνη την στιγμή.

Όποιος έχει κουράγιο μπορεί να παίξει και περισσότερους από έναν αγώνα.

Μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες , γυναίκες και παιδιά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες : κατηγορία παιδικό , για παιδιά από 6 έως 10 ετών και από 10 ετών και άνω, ανεξαρτήτως φύλου, στα παιχνίδια  Ball in the Box επιτυγχάνεται η ζύμωση και η ομαδική συνεργασία ατόμων διαφορετικής ηλικίας και φυσικής κατάστασης καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις τεχνικής.

Κόστος συμμετοχής: 3 ευρώ το άτομο ανά αγώνα.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :  2231051075 και 6936994980

 

b1

 

b3

 

Το Human Football Table (ανθρώπινο ποδοσφαιράκι) , που έχει ήδη γίνει trend στο εξωτερικό με δεκάδες διασκεδαστικά video να έχουν κατακλύσει το youtube και χιλιάδες views, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι!

Η επιτυχία του Ball in The Box είναι ότι συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την υπαίθρια δραστηριότητα, την ομαδικότητα αλλά και την ευκολία, καθώς δεν απαιτεί από τους παίκτες καμία ιδιαίτερη δεξιότητα ή φυσική κατάσταση, παρά μόνο κέφι και διάθεση για παιχνίδι!

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσει η συναρπαστική εμπειρία του Ball in The Box είναι 2 ομάδες των 6 ατόμων. Κάθε ομάδα απαρτίζεται από 2 “επιθετικούς”, 3 “μέσους” και 1 τερματοφύλακα.

Επάνω σε κάθε μπάρα υπάρχει τοποθετημένος ένας κύλινδρος με 1, 2 ή 3 λαβές ανάλογα με τις θέσεις των παικτών. Έτσι, για να κινηθεί ένας παίκτης πρέπει να κινηθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του προς την ίδια κατεύθυνση (δεξιά ή αριστερά) για να φτάσουν στη μπάλα.

Το παιχνίδι επιτυγχάνει τη ζύμωση μεταξύ των ανθρώπων ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, ενθαρρύνοντας έτσι την ομαδική συνεργασία και την επικοινωνία των παιχτών.

Το Ball in The Box είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες αφού προσαρμόζεται από παιδικό (6 έως 10 ετών) σε κανονικό (10 ετών και άνω) με λίγες κινήσεις. Απευθύνεται και στα δύο φύλα, ενώ δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή γνώση.

Επίσης θεωρείται ακίνδυνο καθώς οι παίκτες δεν έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Η κατασκευή είναι ξύλινη, και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε όλων των ειδών τα εδάφη που δεν είναι επικλινή. Η μπάλα που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι αντίθετα με την βαριά δερμάτινη του ποδοσφαίρου, είναι ελαφριά και υφασμάτινη.

 

b2