Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Olina Tsigkasova με τίτλο “Beauties and Beasts” έρχεται στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου.

 

Διάρκεια έκθεσης:

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Ώρες: από τις 12.00 έως τις 19.00

 

 

Με λένε Olina Tsigkasova. Γεννήθηκα στην Πράγα Τσεχία. Εκεί μεγάλωσα και σπούδασα Οικονομικό λύκειο και Αγγλική φιλολογία. Τότε γνώρισα και τον άντρα μου οποίος είναι και ο λόγος που βρίσκομαι στη Ελλάδα. Μαζί αποκτήσαμε 2 παιδιά.

Η ζωγραφική και συγκεκριμένα η προσωπογραφία με συνοδεύει από την εφηβεία μου και ήταν πάντα ένας τρόπος χαλάρωσης και φυγής από τα καθημερινά προβλήματα και τις δυσκολίες μιας κοπέλας αυτής της ηλικίας. Το 2019 αναζήτησα ξανά αυτή την αίσθηση και από τότε προσπαθώ να εξελίσσομαι με ακρυλικα χρώματα όχι μόνο σε προσωπογραφίες αλλά γενικώς σε αυτή όμορφη τέχνη που λέγεται ζωγραφική. Ακολουθώ μαθήματα εικαστικών του Δήμου Λαμίας, επίσης πήρα μέρος με την φίλη μου στην δράση του Δήμου μας να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη ζωγραφιζοντας τα κουτιά του ΟΤΕ (ΚΑΦΑΟ).

Έχω κάνει μικρές μικτές έκθεσης και διαδικτυακά με θέμα Γυναίκα. Αυτή είναι όμως η πρώτη μου ατομική έκθεση και ευχαριστώ πολύ τον Μάκη για την ευκαιρία αυτή!

btrmdn

rbt

mde

rbt

* Στο χώρο τηρείται το πρωτόκολλο υγειονομικών μέτρων ασφάλειας όπως κάθε φορά ισχύει