Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου φιλοξενούμε τους «Farra Duo», τον Θάνο Γεωργόπουλο και τη Δάφνη Παπαστρατή, σε μια απογευματινή παράσταση, με ελεύθερη είσοδο όπου θα απολαύσουμε τις μουσικές και τις φωνές τους να ανακατεύονται συνεχώς με αντιφωνίες και διφωνίες.

“Farra” στα ισπανικά σημαίνει γλέντι. Το Farra Duo δημιουργήθηκε στον νότο της Ισπανίας το 2016. Στην βασική του σύνθεση είναι μια στεριανή ζυγιά με κλαρίνο (Δάφνη) και λαούτο (Θάνος) που αγαπάει ιδιαίτερα την μουσική της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Όταν τα όργανα αλλάζουν χέρια μεταμορφώνεται σε μια νησιώτικη ζυγιά με βιολί (Θάνος) και λαούτο (Δάφνη) που ταξιδεύει από τις Κυκλάδες ως την Δράμα.

Οι δύο φωνές ανακατεύονται συνεχώς με αντιφωνίες και διφωνίες. Αγαπάνε τον χορό, τους μερακλήδες και την συμμετοχική διάθεση της παρέας που όταν συνδυαστούν γεννιέται το γλέντι.

 

 

Farra Duo

Θάνος Γεωργόπουλος – λαούτο, βιολί

Δάφνη Παπαστρατή – κλαρίνο, λαούτο

 

 

Είσοδος ελεύθερη – Πληροφορίες, κρατήσεις: 22310 51075, 6936994980 & xwra.gr

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Βρείτε τους Farra Duo:

Youtube

Facebook

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γίνεται τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων).