Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ομάδα “De Todas Formas” με καλεσμένη την τραγουδίστρια από τη Σεβίλλη, Mercedes Cortés, δίνει τη δικιά της οπτική για τη τέχνη του flamenco μέσα από πρωτότυπες μουσικές και χορογραφίες.

Η ομάδα flamenco “De Todas Formas” αποτελείται από καλλιτέχνες με διαφορετικές καταγωγές, βιώματα, σπουδές, γούστα και αισθητική, με κοινό τους την αγάπη και την αφοσίωση στην τέχνη του flamenco.
Mε έδρα τους την Αθήνα, δημιουργούν πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες με έντονο δυναμισμό και μια ξεχωριστή αίσθηση ισορροπίας μεταξύ παράδοσης και πρωτοπορίας, συνδυάζοντας την παράδοση του flamenco με άλλες σύγχρονες μουσικές τάσεις.
Η Mercedes Cortés είναι μια καταξιωμένη flamenco τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη, που ζει και εργάζεται στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας. Έχει τραγουδήσει για μεγάλους χορευτές όπως Marco Flores, Fuensanta La Moneta, Andrés Marín, Mercedes Ruiz κ.α. σε παραστάσεις σε όλο τον κόσμο.
Οι De Todas Formas και η Mercedes Cortés στήνουν από κοινού μια παράσταση βασισμένη τόσο σε αρχέγονους ήχους και ρυθμούς όσο και σε φόρμες και ηχοχρώματα του σήμερα, με σκοπό να βάλουν τους θεατές στον κόσμο του flamenco μέσα απ’ τη δική τους ματιά.

Τραγούδι: Mercedes Cortés

Χορός – χορογραφία: Ηλέκτρα Χρυσάνθου

Κιθάρα – σύνθεση: Πάνος Καρτίμπελης

Κρουστά: Γιάννης Παπαγιαννούλης

Ηλ. μπάσο: Παναγιώτης Μπουραζάνης

Palmas: Ντίνα Κεσσέ
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€

 

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου, Λαμία. Ανοικτά καθημερινά 09.00 – 21.00 & Σάββατο 10.00 – 14.00, τηλ. 2231043333)