Cucina Povera – Κουζίνα των Πτωχών της Μεσογείου – Με τον Pep Beltran
Μενού
Πατάτες του φτωχού
πατάτες, αυγά, σκορδά, δαφνο φυλλο,πιπέρι σε κουκούτσακια, λάδι χαμον
– Ψίχουλα της σφαγής ψωμί παλιό (τουλάχιστον 2-3 ημερών), σκόρδα, λάδι, τσορίθο, πανσέτα
-Παλιόρουχα :βρασμένα ρεβίθια, σάλτσα ντομάτας,αυγά.
Τσιγγάνικη σαλατίτσα: Ντοματα, πράσινη
πιπεριά, σκόρδο, κυμινο, λάδι
Καρότα ανδαλουσιανά καρότα, κύμινο, λάδι, ξύδι
Κουκιά Βαλενθιανικα ξερά κουκιά, δυόσμο, πιπέρι καγιέν
Σαγκρία: κόκκινο κρασί, σόδα, ζάχαρη, κανέλα, Μπράντυ, ροδάκινα, μήλα, πεπόνι
Menú Patatas a lo pobre –
Patatas – Huevos – Ajos, laurel, pimienta en grano y aceite – Jamón Migas de matanza –
Pan duro (de varios días) – Ajos y aceite – Chorizo, panceta
Ropa vieja – Garbanzos cocidos – Salsa de tomate – Huevos Ensaladilla gitana – Tomate – Pimiento verde – Ajo, comino y aceite Zanahoria a la andaluza – Zanahoria – Comino, aceite y vinagre Habas a la valenciana – Habas secas – Hierbabuena y cayena Cacau i tramussos – Altramuces secos
– Cacahuetes del collaret
Sangría – Vino tinto – Soda – Azúcar, canela – Brandy – Melocotón, manzana, melón