Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Μουσικοχορευτική παράσταση με βάση το παραδοσιακό flamenco. Η παράσταση SOLO FLAMENCO, έχει ως σκοπό να φέρει το κοινό σε επαφή με την φλαμένκο κουλτούρα και τη μουσική.

Σε αυτήν την παράσταση, παρουσιάζεται η βασική φόρμα του φλαμένκο: κιθάρα, φωνή, χορός και κρουστά.
Χορός: Κλαούντια Καραπάνου
Τραγούδι: Yota Baron
Κιθάρα: Lucas Arango
Κρουστά : Lucas Zengri

Η Yota “Baron” (Γιώτα Ηρωίδου), γεννήθηκε στις Σέρρες.

Τα ακούσματα και οι επιρροές της από μικρή ηλικία περιελάμβαναν από παραδοσιακή και λαϊκή μουσική μέχρι εκκλησιαστική μουσική αφού η μισή της οικογένεια υπήρξε οικογένεια μουσικών που έπαιζε στην ύπαιθρο (πανηγύρια) και έπειτα μεγάλωσε σε ίδρυμα θηλέων στο οποίο διδάχθηκε Βυζαντινή Μουσική. Η σχέση της με το flamenco ξεκίνησε το 2000 με χορό και από το 2004 άρχισε να μελετάει τραγούδι flamenco, με σκοπό να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος την επικοινωνία μεταξύ τραγουδιού-μουσικής και χορού.

Συνεχίζει να παίρνει μαθήματα από μεγάλους τραγουδιστές flamenco, να δημιουργεί τα δικά της projects, να ψάχνει τη σχέση ανάμεσα στις διαφορετικού είδους μουσικές, να γράφει στίχους για τα τραγούδια της και να συνεργάζεται με ωραίους ανθρώπους και σπουδαίους καλλιτέχνες. Είναι μητέρα του Χαράλαμπου που της δίνει όλη την έμπνευση και τη δύναμη για να προχωρήσει πιο πέρα.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

 

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 43333 / 22310 51075

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept