Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ένα μουσικό τριήμερο στους πρόποδες της Οίτης παρέα με τα Ματζούνια. Στον φιλόξενο χώρο του Φεστιβάλ Οίτης, δίπλα στις όχθες του Σπερχειού, θα ενώσουμε ρυθμούς, στίχους και μελωδίες με δημιουργική και παρεΐστικη διάθεση. Στο τέλος του τριημέρου θα γίνει σύμπραξη των τριών σεμιναρίων για μια παρουσίαση κατά την διάρκεια συναυλίας με τα Ματζούνια

Ρυθμοί της παράδοσης
Εισηγήτρια: Κατερίνα Ελευθερίου

Μια εισαγωγή στην παραδοσιακή ρυθμολογία και τους ελληνικούς ρυθμούς. Στο σεμινάριο θα βιώσουμε, θα χτυπήσουμε και θα τραγουδήσουμε απλούς μέχρι και πιο περίπλοκους ρυθμούς της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Θα διδαχτούν ρυθμοί από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με λαϊκά κρουστά όπως νταούλι, ντέφι και τουμπάκι. Στο βασικό μέρος του σεμιναρίου θα κάνουμε ρυθμική ανάλυση και απόδοση πάνω σε κρουστά όργανα ή άλλα αντικείμενα που βγάζουν ήχο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους ή ανθρώπους που θέλουν να εκτονωθούν μέσω του ρυθμού. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση οργάνου. Παρ’ όλ’ αυτά, όλα τα κρουστά και ρυθμικά όργανα είναι ευπρόσδεκτα. Στον χώρο θα διατίθενται ορισμένα για κάποιον που δεν έχει και θα ήθελε να συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο.

Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 8 ώρες
Κόστος σεμιναρίου: 40 ευρώ
Πληροφορίες στο email: katlindele@outlook.com

Οι ώρες του σεμιναρίου μπορούν να διαμορφωθούν κατόπιν συνεννόησης

Σε περίπτωση πραγματοποίησης δύο σεμιναρίων μαζί υπάρχει έκπτωση 10%. Ειδική τιμή και για τα τρία σεμινάρια μαζί: 100 ευρώ. Εγγραφή και πληρωμή μέχρι 30/06/2022 μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

ΙΒΑΝ: GR6270100000000591868180382

IC: VPAYGRAA

Όνομα τραπέζης: VIVA PAYMENT SERVICES S.A.

Όνομα δικαιούχου: Γεωργίου Σεραφείμ

Σχετικά με την πρόσβαση με λεωφορείο καλέστε στα ΚΤΕΛ Λαμίας: 2231051345. Υπάρχει διαδρομή για Λουτρά Υπάτης με στάση στον χώρο των σεμιναρίων. Επίσης για όποιον προτιμήσει το τρένο θα υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά από/προς το Σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου κατόπιν συνεννόησης.

Δυνατότητα για ελεύθερη κατασκήνωση στον χώρο του φεστιβάλ κατόπιν συνεννόησης.

Για διαμονή σε ξενοδοχεία στα Λουτρά Υπάτης που βρίσκονται πολύ κοντά στον χώρο των σεμιναρίων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ένωση Ξενοδόχων Υπάτης στο 22310 59380