Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Ανοίγουμε το 15ο Φεστιβάλ Οίτης με μια γιορτή…μας έλειψαν οι γιορτές και είπαμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο και να βρούμε σιγά σιγά το βηματισμό μας..
Κάνουμε λοιπόν ένα κάλεσμα σε νέους παραγωγούς και δημιουργούς με ό,τι προϊόντα και δημιουργίες βγήκαν πριν , κατά τη διάρκεια και μετά την καραντίνα για να γνωριστούμε , να δοκιμάσουμε , να εμπνευστούμε και να απολαύσουμε ένα LIVE αρκετά δυνατό με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη που γνωρίσαμε και απολαύσαμε στις συναυλίες του Θανάση.
Ο νεαρός τραγουδοποιός που ξεκίνησε ερμηνεύοντας την Ουρά του Αλόγου στα live του Θανάση Παπακωνσταντίνου θα μας ξεσηκώσει με αγαπημένα τραγούδια αγαπημένων δημιουργών και θα μας παρουσιάσει και τα καινούργια του, που θα τα αγαπήσουμε σίγουρα κι αυτά.

Live με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη – Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.30

 

Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στα 12 χρόνια του. Για την ιστορία, από το 2013 μέχρι το 2018 συμπορεύτηκε με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου χειμώνα και καλοκαίρι. Από το 2012 ασχολείται με τη μουσική σύνθεση για το θέατρο. Από το 2013 ξεκίνησε να γράφει τραγούδια, μιας και όσα λίγα είχε φτιάξει στην μετεφηβική του ηλικία, μια μέρα απλώς τα πέταξε. Τώρα τον βρίσκετε σε περίοδο ηχογραφήσεων για τον πρώτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός