Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η παιδική σκηνή του θεάτρου «Τέχνη και Όραμα», από την αρχή της διαδρομής της, παραμένει αφοσιωμένη στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια, τη «ΧΙΟΝΑΤΗ». Διασκευάσαμε και δημιουργήσαμε μία νέα πρωτότυπη παράσταση με φαντασία που θα μαγέψει και θα ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ:  Θανάσης Λιούνης             

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Γρηγοριάδης

ΜΟΥΣΙΚΗ:Βαγγέλης Αυγέρης                       

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ελένη Ζελίνου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Γαβροπούλου                      

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒλοτίναΝουλέλη

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Χριστίνα Αλυμπράντη , Βλοτίνα Νουλέλη , Μαριλού Βομβόλη , Αλέξης Μαρτσούκος , Φίλιππος Παπαθεοδώρου και Γιώργος Λαμπριανίδης.

 

Ώρα έναρξης: 20.30 μ.μ.

Γενική είσοδος : 8 ευρώ

Πληροφορίες: Τηλεφωνικά στα 2231043333 & 2231051075

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός