Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αναβάλλεται η συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Οίτης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παραγωγής:

“Λόγω της έντονης ανησυχίας από τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού, η σημερινή παράσταση της Ρίτας Αντωνοπούλου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» στον πλαίσιο του 14ου Φεστιβάλ Οίτης ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα”

Η Ρίτα Αντωνοπούλου δημιουργεί με σεβασμό και έμπνευση μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη. Αφορμή είναι η συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννησή της. Επιλέγει τραγούδια μεγάλων συνθετών, που έχει σφραγίσει με τον τρόπο της η Μελίνα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου με τη φυσική της θεατρικότητα και τις σπάνιες ερμηνείες της σκιαγραφεί επί σκηνής, την δυναμική αλλά και ταυτόχρονα ευάλωτη φύση της Μελίνας Μερκούρη, δίνοντας νέα ζωή στα τραγούδια που διατηρούν ζωντανή τη μνήμη της.  Η μουσική παράσταση «Θα ζω μες στο τραγούδι» είναι αφιερωμένη στη ζωή της.

Επιλέγει τραγούδια μεγάλων συνθετών, που έχει σφραγίσει με τον μοναδικό της τρόπο η Μελίνα όλων των Ελλήνων και έχουν συνδεθεί με τους σημαντικούς σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας.

Κρατήσεις θέσεων μόνο τηλεφωνικά:

Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης: τηλ.2231043333. Καθημερινά 09.00 – 18.00

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€